Up (R.E.M)

Posted by admin on November 26, 2017 in Uncategorized |

Up er et musikkalbum av den amerikanske musikkgruppen R.E.M. som ble utgitt i 1998. Albumet var det første uten Bill Berry, som hadde vært medlem siden begynnelsen, Jefferson Holt, som var den opprinnelige manageren, og Scott Litt som hadde vært produsent på mange tidligere plater how long to tenderize meat. Innspillingen var preget av spenning, og gruppen har fortalt at de var nær oppløsning. Den nye manageren, Bertis Downs bottle runners, kalte inn til krisemøte der medlemmene i bandet fikk tatt opp problemene sine og avgjorde at de ville fortsette som gruppe.

Up debuterte på topp 10 i både USA og Storbritannia. Likevel ble albumet relativt sett en fiasko, med bare 900 000 solgte eksemplarer i USA ved midten av 1999, og til slutt rett over to millioner verden over. Mens salgstallene i USA sviktet, flyttet den kommersielle basisen til R.E.M how to make meat tenderizer at home. seg til Storbritannia, der det ble solgt flere R.E.M.-plater per innbygger enn i noe annet land, og singlene til bandet regelmessig var på topp 20.

Sangen «Hope» er en omarbeidet versjon av Leonard Cohens «Suzanne».

Alle tekstene og melodiene er ved Peter Buck, Mike Mills og Michael Stipe der ikke annet er nevnt.

1 Cohen var ikke direkte involvert i skrivingen av «Hope»

United States Home CAMERON 20 Jerseys

United States Home CAMERON 20 Jerseys

BUY NOW

$266.58
$31.99

, men ble kreditert fordi sangen hadde likheter med hans «Suzanne» i melodi og tekstmønster.

Tags: , , ,

Copyright © 2015-2018 Hermes Tassen Online,Enorme Korting. All rights reserved.

Kelme Outlet | Le Coq Sport Outlet

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet hermes tassen hermes birkin hermes online shop