Cornwallis Peak

Posted by admin on February 4, 2018 in Uncategorized |

Cornwallis Peak är en bergstopp i Kanada. Den ligger i provinsen British Columbia, i den sydvästra delen av landet, 3 600 km väster om huvudstaden Ottawa. Toppen på Cornwallis Peak är 2 841 meter över havet, eller 104 meter över den omgivande terrängen exercise belt for phone. Bredden vid basen är 0,58 km.

Terrängen runt Cornwallis Peak är huvudsakligen bergig, men västerut är den kuperad. Den högsta punkten i närheten är Mount Queen Bess, 3 298 meter över havet, 4,9 km söder om Cornwallis Peak. Trakten runt Cornwallis Peak är nära nog obefolkad, med mindre än två invånare per kvadratkilometer.. Det finns inga samhällen i närheten tenderising meat. I trakten runt Cornwallis Peak finns ovanligt många namngivna isformationer och berg.

Trakten runt Cornwallis Peak är permanent täckt av is och snö. Trakten ingår i den hemiboreala klimatzonen cheap reusable water bottles. Årsmedeltemperaturen i trakten är -6 °C. Den varmaste månaden är augusti, då medeltemperaturen är 6 °C, och den kallaste är december, med -16 °C.

Tags: , ,

Copyright © 2015-2018 Hermes Tassen Online,Enorme Korting. All rights reserved.

Kelme Outlet | Le Coq Sport Outlet

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet hermes tassen hermes birkin hermes online shop